Leren met,

voor en door

elkaar

Nieuws > Algemeen > Zuukerschool 135 jaar!

Zuukerschool 135 jaar!

De Zuukerschool bestaat dit jaar 135 jaar en dat mag gevierd worden. Zo dacht onze OR er ook over en organiseerde een dagje uit voor de hele school. We hebben een topdag gehad in de Efteling. We vertrokken om 09.00u met z'n allen met de bus naar Kaatsheuvel: tassen vol snoep, goed gemutst en met de nodige spanning voor alles wat komen ging. Na een zeer voorspoedige reis kwamen we al om 10.30u bij het park aan en zijn we eerst met z'n allen in de 'Droomvlucht' geweest. Daarna met de trein naar 'Station Oost', waar we werden getrakteerd op drinken, friet en iets lekkers erbij (frikandel/kroket/kaassouflé). Aansluitend gingen alle groepjes, al dan niet met begeleiding, door het park en heeft iedereen zich fantastisch vermaakt. We spraken om 16.00u af bij 'Station Oost', waar we wederom werden getrakteerd door de ouders, ditmaal op drinken en heerlijke broodjes. Gezamenlijk zijn we daarna teruggelopen naar de bus, met een tussenstop bij de wc en de souvenirswinkel en we kwamen keurig op tijd weer op school aan. Een TOP-dag, mogelijk gemaakt door de OR, waar we ze nogmaals heel hartelijk voor bedanken.

Deel deze pagina: