Groepsindeling en info over de groepen

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

Juf Renate

Juf Petra

6-7-8

Juf Anneke(10x)

Juf Helma(30x)

Juf Anneke

Juf Petra zal haar IB werkzaamheden op de dinsdagen verrichten.

Juf Helma’s werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag waarvan zij op maandag vooral voor de klas staat (groep 6-7-8). Zij zal op ongeveer 10 dagen ook lesgeven aan groep 1-5.

Juf Marina is onze onderwijsassistente en is alle dagen aanwezig. Zij is er vooral ter ondersteuning en ontfermt zich over de leerlingen met een arrangement.

Juf Sanne is onze onderwijsassistent voor 3 ochtenden. Zij wordt ook ingezet ter ondersteuning in de groepen.

Dit schooljaar is er ook geld vrij gekomen voor ‘werkdrukmiddelen’. Dit betekent, dat we per leerling (op teldatum 01-10-2017) een bedrag krijgen die we mogen inzetten om onze werkdruk te verminderen. Wij hebben gekozen om onze vakdocent Emiel Diender te behouden voor het geven van gymlessen (twee perioden komend schooljaar) en Halil Dogan (onderwijsassistent, ICT) aan te stellen voor één ochtend in de week.

Voor komend schooljaar heeft meester Hans (gepensioneerde leerkracht) weer toegezegd ons te willen versterken. Dit zal hij een dagdeel in de week gaan doen. Zijn ondersteuning zullen we vooral inzetten in groep 6-7-8.

En verder werken op school:

Functie

Aanwezig