Stukje geschiedenis

Onze Zuukerschool is al ruim 130 jaar een begrip in het buurtschap Zuuk, een agrarisch gebied ten oosten van het dorp Epe. Op 1 februari 1884 is de Zuukerschool geopend. Vanaf het begin is de school het centrum geweest van onderwijs- en buurtactiviteiten.

Al is de Zuukerschool met zijn ruim 130 jaar een oude school, het onderwijs is er in die rijke geschiedenis altijd vernieuwend en modern geweest. De leerlingen krijgen passend onderwijs, waarin zoveel als mogelijk tegemoet wordt gekomen aan de individuele onderwijsbehoeften van de leerlingen. Waar mogelijk maken we gebruik van flexibele groeperingsvormen, laten we de kinderen samenwerken en zelf ontdekken. We willen de kinderen van elkaar en met elkaar laten leren. We maken gebruik van nieuwe en moderne methodes. In alle groepen worden deze methodes en wordt ons onderwijs ondersteund door digitale schoolborden.